Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken henter elev fra tida i Wolverhampton

Kevin Foley.

TIL FCK: Den irske backen Kevin Foley (venstre) forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København. AP Photo/Simon Dawson
TIL FCK: Den irske backen Kevin Foley (venstre) forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København. AP Photo/Simon Dawson Vis mer

Den irske backen Kevin Foley forlater Wolverhampton og blir gjenforent med sin tidligere sjef Ståle Solbakken i FC København.

Den danske hovedstadsklubben bekrefter selv overgangen på sine hjemmesider mandag.

- Kevin Foley er en bunnsolid og rutinert back med erfaring fra Premier League, The Championship og det irske landslaget. Han vil styrke konkurransen om backplassene og ta vekk litt av presset på Christoffer Remmer og Ludwig Augustinsson, som henholdsvis er på vei tilbake fra en lang skade og er helt ny i klubben, sier Ståle Solbakken.

- De vil begge trenge litt tid før de viser sitt toppnivå. Nå er vi godt forspent med Kevin, som er 100 prosent pålitelig, tilføyer han.

30 år gamle Foley har spilt for Wolverhampton siden 2007 og var således i klubben da Solbakken hadde manageransvaret i 2012/2013.

Forsvarsspilleren har også spilt for Luton og Blackpool.

I Wolverhampton har Foley vært høyreback, hvillket betyr at han vil kunne bli en direkte konkurrent til Tom Høgli i FCK.

(NTB)