JOBBER VIDERE: Ståle Solbakken har en stor stjerne i Danmark. Nå jobber han for å nå toppen med Køln også.Foto: SCANPIX/EPA/ROLAND WEIHRAUCH
JOBBER VIDERE: Ståle Solbakken har en stor stjerne i Danmark. Nå jobber han for å nå toppen med Køln også.Foto: SCANPIX/EPA/ROLAND WEIHRAUCHVis mer

Solbakken hyllet som årets trener i Danmark

- Vi spilte jevnt med Barcelona i tre av fire omganger.

(Dagbladet): Ståle Solbakken er i ferd med å få en viss skikk på Køln etter en vanskelig start i Bundesliga, men i kveld var han tilbake i Danmark - der suksessen har vært udiskutabel.

Den tidligere FC København-treneren mottok nemlig prisen som Årets Trener i Danmark, etter å ha ledet et suverent FCK-lag til ligagull og imponerende innsats i Champions League.

- Jeg vil gjerne takke for fem og et halvt fantastiske år i København, sier Ståle Solbakken, som mottok prisen av Hamburg-sportsdirektør Frank Arnesen.

Den norske treneren takket også en rekke av sine tidligere kolleger. Blant dem som ble nevnt spesielt var tidligere styreleder i FCK, Flemming Østergaard, den nåværende sportsdirektøren Carsten V. Jensen, samt Niels Christian Holmstrøm.

- Og så vil jeg spesielt gjerne takke laget fra sist sesong. Vi spilte jevnt med Barcelona i tre av fire omganger. Det er bra gjort, sier Solbakken, ifølge sporten.dk.

Nordmannen vant prisen i konkurranse med AGF-trener Peter Sørensen, Troels Bech fra Silkeborg og Lyngby-trener Niels Frederiksen.