Solbakken kastet fire mann ut av Köln-troppen

- De skal få tenke seg om i fred og ro.

SVINGER PISKEN: Köln-trener Ståle Solbakken har hatt en liten vårrengjøring før treningsleir.Foto: SCANPIX/EPA/Federico Gambarini
SVINGER PISKEN: Köln-trener Ståle Solbakken har hatt en liten vårrengjøring før treningsleir.Foto: SCANPIX/EPA/Federico GambariniVis mer

Ståle Solbakken kastet tirsdag fire spillere ut av Köln-troppen før laget tar fatt på oppkjøringen til helgens skjebnekamp mot Werder Bremen.

Milivoje Novakovic, Petit, Kevin Pezzoni og Andrezinho får ikke være med når resten av troppen reiser på treningsleir onsdag. De må i stedet trene for seg selv i Köln.

Det har vært antatt at Solbakken også ville frata Pedro Geromel kapteinsvervet, men det skjer ikke.

- Han vet selv at han ikke har prestert som han burde i de to siste kampene, men han forblir min kaptein fordi han er i startoppstillingen, sa Solbakken til lokalavisen Express.

De fire som vrakes i troppen har ikke prestert, og det har også vært skumlet om at de ikke har virket særlig interesserte i å prestere.

- Det er ikke rett tidspunkt å snakke med dem. De skal få tenke seg om i fred og ro, sa Solbakken, som vil møte de fire fredag.

Tirsdag trente Köln to ganger for lukkede porter på Geissbockheim-anlegget.

Etter lørdagens 1-2-tap mot Augsburg trodde veldig mange at Solbakken ville få sparken, men etter flere timer med krisemøter søndag fikk nordmannen klubbledelsens tillit til å vende motgangen som har ført klubben helt ned på kvalifiseringsplass.

(NTB)