Solbakken kjøpte Antonsson

Vraket RBK.

Ståle Solbakkens FC København har sikret seg den 26 år gamle svensken Mikael Antonsson fra greske Panathinaikos, melder klubben på sitt eget nettsted.

- Jeg hadde flere tilbud, men så de største mulighetene og utfordringene i FC København. Jeg gleder meg utrolig, sa svensken da han ble presentert for presse og fans.

Rosenborg har vist interesse for svensken flere ganger, men nå har han altså signert en fireårskontrakt med den danske ligamesteren.

- Antonsson er en spiller jeg har fulgt i lang tid. Han er en hurtig spiller med et stort potensial og vil passe godt inn i vårt forsvar. Jeg ser fram til at han blir en del av troppen, sa Solbakken.

VALGTE STÅLE: Svenske Mikael Antonsson skal ha vært aktuell for RBK, men har nå skrevet under for FC København. Midtstopperen kommer fra greske Panathinaikos. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix
VALGTE STÅLE: Svenske Mikael Antonsson skal ha vært aktuell for RBK, men har nå skrevet under for FC København. Midtstopperen kommer fra greske Panathinaikos. Foto: Bjørn Sigurdsøn/Scanpix Vis mer
<B>FORSTERKER:</B> Ståle Solbakkens FC København har kjøpt Mikael Antonsson fra Panathinaikos. Kanskje blir stopperen makker til norske Brede Hangeland.