Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken kvitter seg med FCKs mestscorende gjennom tidene

Santin med ny klubbrekord.

VRAKER SPISS: Ståle Solbakken gir ikke spissen Cesae Santin ny kontrakt med FCK neste sesong.
Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix
VRAKER SPISS: Ståle Solbakken gir ikke spissen Cesae Santin ny kontrakt med FCK neste sesong. Foto: Jens Nørgaard Larsen / NTB scanpix Vis mer

Brasilianske César Santin ble onsdag tidenes mestscorende spiller i FC Københavns historie.

Brasilianeren scoret to ganger da Ståle Solbakkens mannskap slo OB 4-3 i den danske cupen. Han er dermed oppe i 83 scoringer for FCK.

- Det føles fantastisk å være toppscorer i Skandinavias største fotballklubb. Nå vil jeg for alltid være i FCKs historie, og det er veldig viktig. Jeg vil aldri glemme det, sier Santin til klubbens hjemmeside.

- Det er ikke lett å bli mestscorende når du spiller for en stor klubb som FCK. Jeg vil fortelle barna mine at far er toppscorer for FCK. Det vil gjøre dem glade, legger spissen til.

Dame N'Doye hadde den tidligere rekorden.

Santin kom til FC København fra svenske Kalmar i 2008. 32-åringen har varslet at han vil forlate klubben når kontrakten hans går ut neste sommer.

 (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling