KLAR: Ståle Solbakken var offensiv på dagens pressekonferanse. I morgen kommer Galatasaray på besøk til Parken. Foto: AFP PHOTO / Scanpix 2013 / Jeppe Bjoern Vejloe
KLAR: Ståle Solbakken var offensiv på dagens pressekonferanse. I morgen kommer Galatasaray på besøk til Parken. Foto: AFP PHOTO / Scanpix 2013 / Jeppe Bjoern VejloeVis mer

Solbakken lover bot og bedring når Galatasaray gjester Parken i morra

Slipper unna Wesley Sneijder.

Ståle Solbakken tror FC København er i utmerket stand til å kjempe med Galatasaray i tirsdagens kamp i mesterligaens gruppespill.

I bortekampen tapte danskene 3-1.

- Jeg forventer en jevn kamp både hva gjelder målsjanser og ballbesittelse. Det kommer til å bli et tett oppgjør, sier Solbakken.

I bortekampen for to uker siden var det vesentlig kvalitetsforskjell på lagene. Den norske treneren tror ikke det blir slik denne gangen.

- Jeg blir skuffet hvis dere sitter her i morgen og jeg igjen må svare på hvorfor det var så stor forskjell mellom oss.

Tøff start FCK er på sisteplass i gruppe B med sitt ene poeng. Galatasaray er på 2.-plass med fire poeng. Juventus på tredje har to poeng, og Real Madrid er i suveren tet etter tre seirer og ni poeng.

Solbakkens lag kan glede seg over at Galatasaray kommer til Parken uten to av sine beste spillere. Målvakten Fernando Muslera er ute med en tåskade, og den nederlandske midtbanemannen Wesley Sneijder kan heller ikke være med.

Danskene innledet mesterligaens gruppespill med uavgjort mot Juventus. Deretter ble det 0-4-tap for Real Madrid og 1-3-tap mot Galatasaray. I den første kampen mot tyrkerne kom de under med hele 0-3 til pause.

Denne gangen håper FCK å holde følge med motstanderen helt inn.

(NTB)