Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken med sleivspark til Ronaldo

Etter kritikk fra superstjerna.

(Dagbladet): Ståle Solbakkens FCK måtte se seg slått av Real Madrid i Champions League i går kveld. Med det røyk alt håp om mer Europa-spill for hvittrøyene.

Cristiano Ronaldo skrev seg inn i historiebøkene med å bli den mestscorende i gruppespillet i den gjeve ligaen (ni mål på seks kamper) da han punkterte oppgjøret.

Banekritikk Etter kampen, var han mest opptatt av å kritisere gressmatta i parken. I tillegg til målet, hadde Ronaldo en straffebom og et par slurvete pasnigner.

Så perfeksjonisten var nok ikke i sitt beste humør.

- Jeg synes laget vårt gjør en god kamp på en veldig dårlig bane. Banen var en skam. Den lignet på en potetåker, sier Ronaldo etter kampen.

Rappkjeftet I dag leverte TV2 Ronaldos beskjed til Ståle Solbakken. Og hedmarkingen hadde en kommentar på lur.

- Matten er ikke noe problem for en spiller med teknikk, sier Solbakken med et glimt i øyet til TV2.

Nordmannen bryter også ut i latter, tydelig fornøyd med sleivsparket.

For den satt bedre enn gårsdagens oppgjør mot Real Madrid.

-  Vi har møtt tre kvartfinalister fra i fjor og vi har skapt tre fester på hjemmebane med en seier, en uavgjort og ett tap. Det skal vi være stolte av. Vi har nok tatt fire poeng mer enn hva mange trodde vi skulle ta, sier Solbakken.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media