FC København videre i Europa League-kvaliken

Solbakken møter motgang: - Jeg har ikke gitt opp

Ståle Solbakken er ikke tilfreds med spillet som sendte København videre i Europa League-kvaliken.

TUNG START: FC København åpnet serien med tap mot Horsens. I går kjempet de seg videre i Europa League-kvaliken. Foto: Fransisco Seco / AP Photo / NTB Scanpix
TUNG START: FC København åpnet serien med tap mot Horsens. I går kjempet de seg videre i Europa League-kvaliken. Foto: Fransisco Seco / AP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FCK vant 1-0 borte mot finske KuPS i den første kampen, men torsdag slet Solbakkens menn seg til 1-1 hjemme i Parken. Det ga 2-1-seier sammenlagt og avansement til 2. kvalifiseringsrunde i den nest gjeveste europacupen.

Imellom de to kampene innledet FCK den nye ligasesongen med 1-2-tap i hjemmemøtet med Horsens.

- Prestasjonen i Finland var god, mens prestasjonen mot Horsens var svak i lange perioder. Heller ikke prestasjonen i denne kampen var tilfredsstillende i lange perioder, sa Solbakken etter torsdagens europacupkamp.

- Vi kan ikke stå her og si at alt er fryd og gammen, men jeg har heller ikke gitt opp. Vi har fortsatt mye å jobbe med. I denne kampen er jeg spesielt glad for reaksjonen etter at vi havnet under. Da ble vi testet maksimalt både mentalt og fysisk, la Solbakken til.

FCK møter islandske Stjarnan i neste kvalifiseringsrunde i europaligaen. Danskene er igjen favoritter, men Solbakken forventer to jevne kamper.

- Det er et lag vi har respekt for. I internasjonal fotball blir lagene fra alle de mindre nasjonene bedre og bedre organisert. De blir også mer profesjonelle. Alt kan skje, for det blir jevnere og jevnere. Valur og Stjarnan er omtrent like gode som KuPS.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer