STÅR PÅ SITT: Selv om fansen roper på en mer direkte spillestil, står Ståle Solbakken fast på egen filosofi. Foto: Sam Bagnall / NTB Scanpix
STÅR PÅ SITT: Selv om fansen roper på en mer direkte spillestil, står Ståle Solbakken fast på egen filosofi. Foto: Sam Bagnall / NTB ScanpixVis mer

Solbakken nekter å lytte til Wolves-fansen

- Hvis vi spiller som jeg ønsker, kan vi nå mye lenger.

Ståle Solbakken lar ikke fansens rop om en mer engelsk spillestil slå gjennom.

- Vi kunne spilt mer direkte. Det hadde ikke vært vanskelig, men vi må ikke glemme at fotballen flytter seg fort framover nå.

- Hvis vi spiller som jeg ønsker, kan vi nå mye lenger. Vi trenger poeng, men må også tenke langsiktig. Poeng er viktig, men vi må utvikle oss på mange områder, som det å følge fotballens utvikling, sier Solbakken ifølge Express and Star.

Han har innført en ny spillestil både i angrep og forsvar, og laget hans trenger åpenbart tid på å akklimatisere seg.

Torsdag møtte Solbakken fansen på hjemmebanen Molineux. Flere er kritiske til nordmannen etter en svak periode i den fysiske mesterskapsserien.

Lørdag spiller Wolves (15.-plass) borte mot Watford. Laget er uten seier på de seks siste kampene og har bare én trepoenger på de åtte siste forsøkene i serien.

Henning Bergs Blackburn har to poeng på tre kamper under nordmannen. Nestjumbo Peterborough bør være en passende motstander i jakten på en seier selv om kampen går borte.

(NTB)