Solbakken nekter å nedprioritere til tross for tett program

- Vi satser på suksess.

NEKTER: FC København-trener Ståle Solbakken nekter å nedprioritere enten superligaen eller europaligaen som følge av klubbens tøffe kampprogram. Foto: Jan Christensen / Scanpix Danmark / NTB scanpix
NEKTER: FC København-trener Ståle Solbakken nekter å nedprioritere enten superligaen eller europaligaen som følge av klubbens tøffe kampprogram. Foto: Jan Christensen / Scanpix Danmark / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

FC København-trener Ståle Solbakken nekter å nedprioritere enten superligaen eller europaligaen som følge av klubbens tøffe kampprogram.

Søndag tok FCK en ny ligaseier med 2-0 mot nyopprykkede Hobro. Fire dager tidligere klarte Tom Høgli & co. ett poeng i bortekampen mot Club Brugge i europaligaen (1-1).

Kampene kommer tett for mannskapet til Ståle Solbakken om dagen, og de neste to ukene står ytterligere fire oppgjør på kalenderen. FCK-sjefen ser imidlertid ingen grunn til å klage over det.

- Vi må leve med at vi har et tett program. Vi satser på suksess både i superligaen og i europaligaen, og vi kommer aldri til å nedprioritere én av turneringene, sier Solbakken.

Nye skader Heller ikke FCK-toppscorer Andreas Cornelius vil gjøre lagets tette kampprogram til noen stor sak.

- Det må ikke bli et problem for oss å spille flere kamper på en uke. Det har vi tidligere vist at vi klarer, og det skal vi også gjøre i framtida, sier han.

Med til historien hører det også at den danske hovedstadsklubben har vært plaget med mange skader den siste tiden. Det merkes.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer