Solbakken om Bendtner: - Vi kjenner til situasjonen hans

Men det er lite som tyder på at han er løsningen på F.C. Københavns spisskrise.

UTE I KULDA: Niclas Bendtner skal ha spilt sin siste kamp for Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
UTE I KULDA: Niclas Bendtner skal ha spilt sin siste kamp for Rosenborg. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fredag var Nicklas Bendtner tilbake på trening for første gang på rundt to måneder. Dansken var ordknapp i møte med lokal presse, men kunne si at han «hadde det fint».

Samtidig var spissen usikker på hva som ville skje videre, og ikke minst om han ville bli solgt i løpet av inneværende overgangsvindu. Rosenborg har selv bekreftet at det har kommet bud på Bendtner.

F.C. København har blitt nevnt som er mulig stoppested for 31-åringen, men manager Ståle Solbakken forteller at han ikke er med i vurderingen. Det til tross for at den danske storklubben har fått en skade på spissen Dame N'Doye, som sannsynligvis er ute noen måneder.

- Vi kjenner til situasjonen hans, men det er en spiller som akkurat nå ikke vil kunne hjelpe i noen måneder, når man ser på kampsituasjonen hans, sier Solbakken til dansk presse om Bendtner, gjengitt av Ekstra Bladet.

Bendtner har ikke spilt en kamp i Eliteserien siden 28. april og i mai bekreftet Bjørnebye til Dagbladet at Bendtner hadde spilt sin siste kamp for klubben.

Overgangsvinduet stenger 2. september, og FCK har angriperne Jonas Wind og Pieros Sotiriou tilgjengelig. Det betyr at Viktor Fischer kanskje må vikariere i noen kamper på topp, med mindre det kommer inn en ny spiss.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer