Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Solbakken ønsket i Hamburg

Het kandidat ifølge tyske medier.

ETTERTRAKTET: Ståle Solbakken skal være en kandidat til jobben i den tyske bundesligaklubben Hamburg. Foto: (AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen)
ETTERTRAKTET: Ståle Solbakken skal være en kandidat til jobben i den tyske bundesligaklubben Hamburg. Foto: (AP Photo/POLFOTO, Lars Poulsen) Vis mer

(Dagbladet): Det er det danske tipsbladet som i dag melder at Ståle Solbakken er en het kandidat til å ta over jobben i den tyske Bundesligaklubben Hamburg.

Nordmannen går av som København-trener 30. juni, og skal etter planen ta over det norske landslaget etter EM-kvalifiseringen, med mindre Norge kvalifiserer seg for mesterskapet.

Interessert
Det er lokale tyske medier som melder at Hamburg er svært interessert i å få Solbakken til klubben i sommer.

Jobben til Hamburg-trener Armin Veh henger i en tynn tråd etter flere dårlige resultater denne sesongen.

- Dette er nytt for meg, sier Ståle Solbakken i en kort kommentar til Dagbladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling