Solbakken raser mot gamleklubben

Ståle Solbakken sier i et intervju med danske TV3 at han ble sparket over telefon.

RASER: Ståle Solbakken er misfornøyd med behandlingen han fikk fra gamleklubben. Foto: Berit Roald / NTB
RASER: Ståle Solbakken er misfornøyd med behandlingen han fikk fra gamleklubben. Foto: Berit Roald / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidlig i oktober kom sjokknyheten om at Ståle Solbakken hadde fått sparken i FC København etter totalt 13 år som hovedtrener i klubben.

Nå raser Solbakken mot gamleklubben i et intervju med danske TV 3 sport. I intervjuet gjør han det klart at han er sint over at sparkingen ikke skjedde ansikt til ansikt, men over telefon. Han sier selv at klubben har "pisset på" alt han har gjort for klubben.

- Jeg hadde ingen planer om å sitte her, men det som har skjedd etter sparkingen er at vi hadde en avtale om å ikke snakke etterpå - den avtalen har blitt brutt av den andre siden, begrunner Solbakken om hvorfor han nå går til angrep på gamleklubben og fortsetter:

- Det er viktig at sannheten kommer fram. Framstillingen har ikke vært korrekt. Jeg har fått mange henvendelser, det har vært slitsomt. Derfor er det viktig at jeg forteller min usminkede versjon

Solbakken sier han fikk telefonen om at han ferdig mens han var i Norge.

- Det foregår mens jeg er i Norge, hvor jeg får en telefon fredag 9. eller 10. oktober. Jeg synes at Bo Rygaard burde fortelle hva som ble sagt i samtalen, sier Ståle Solbakken til TV3 +.

Den tidligere FCK-treneren mener klubben ikke har fortalt den fulle sannheten.

- Du kommer med «managementsord» uten innhold, hvor du ikke forteller den fulle sannheten. Det er vanskelig å finne ord for det, men de pisser litt på alt det jeg har gjort, og i tiden etter avreise har de snakket mye. Ikke bare om meg, men om hele organisasjonen og de fantastiske menneskene på treningsfeltet, sier Solbakken som under deler av intervjuet måtte kjempe mot tårene.

Solbakken sier avslutningsvis at han mener ledelsen mangler noe fotballkompetanse som kreves og at de ikke har det som skal til for å trekke de store strategiske linjene.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer