Solbakken og FCK tapte mot byrival Brøndby

Solbakken raste etter nok et tap: – Er du seriøs?

FC København-trener Ståle Solbakken innser at laget hans ikke har flyt om dagen. Det gikk ut over danske journalister etter tapet for Brøndby.

SKUFFENDE: Sesongen har vært en nedtur for Ståle Solbakken og hans FC København. Det fikk danske journalister merke etter tapet søndag. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix
SKUFFENDE: Sesongen har vært en nedtur for Ståle Solbakken og hans FC København. Det fikk danske journalister merke etter tapet søndag. Foto: Mads Claus Rasmussen / Scanpix Denmark / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): FCK ledet 1-0 i søndagens prestisjetunge hovedstadsduell, men måtte se ligalederen snu kampen mot slutten til 2-1-seier.

Hany Mukhtar ble matchvinner på et frispark, mens FCK misbrukte et straffespark midt i annen omgang før Brøndby startet snuoperasjonen, melder NTB.

Etter kampen fikk Solbakken spørsmål fra danske journalister om det brente straffesparket fra Robert Skov, noe som fikk nordmannen til å se rødt.

Spørsmålet som fikk treneren til å rase var dette:

- Hvorfor tok ikke greske Zeca eller William Kvist straffesparket?

- Zeca eller Kvist ta straffesparket, er du seriøs eller? De som tar straffene, er de som har tatt straffespark før. Zeca har tatt null straffer i sitt liv, og Kvist har ikke tatt straffer på trening en gang, tordnet Solbakken til pressekorpset, ifølge danske Ekstra Bladet.

- Hvis du ikke er mer seriøs enn det der, da…, raste han videre, før han snudde seg andre veien og forklarte hvorfor det var nettopp Skov som tok straffesparket.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer