IKKE FORNØYD: Ståle Solbakken var ikke særlig fornøyd etter at FCK tapte 1-3 mot Lyngby. Foto: Claus Bech / NTB scanpix
IKKE FORNØYD: Ståle Solbakken var ikke særlig fornøyd etter at FCK tapte 1-3 mot Lyngby. Foto: Claus Bech / NTB scanpixVis mer

Ståle Solbakken

Solbakken raste etter ny Europa-bakrus for FCK

Ståle Solbakken var eitrende sint på FC København-spillerne i pausen i 1-3-tapet for Lyngby søndag. Treningsfeltet er så godt som tomt de neste to ukene.

FCK har tapt alle de tre seriekampene som er spilt i samme uke som mester- og europaliga-deltakelse denne høsten.

- Det er første gang i min FCK-tid vi ikke klarer det. Jeg var forbannet i pausen fordi vi ikke makter å spille torsdag og søndag i samme uke, sier Solbakken til dansk TV 3.

Han leverte ifølge kanalen en såkalt «skideballe» i pausen. Den danske ordbok forteller at det betyr det samme som å «bli skjelt ut på en voldsom måte».

- For oss handler høsten om å være så nær Brøndby, Midtjylland og Nordsjælland som mulig. Vi skal sørge for at avstanden til dem ikke blir for stor, sier Solbakken.

FCK er tross mange svake kamper bare fem poeng bak tabelleder Nordsjælland etter elleve serierunder.

Solbakken får ikke mye nytte av landslagspausen på to uker. – Jeg har ingen spillere de neste 14 dagene. Enten er de på landslagsoppdrag eller så er de skadd. Vi har nå åtte spillere på skadelisten, sier en lett nedslått Solbakken, ifølge avisen EkstraBladet.

(NTB)