Solbakken reagerer: - Svakt av dere

Landslagssjefen reagerer på at det ikke ble lagt til rette for fullt hus på Ullevaal stadion.

Live-published photos and videos via Shootitlive

Publisert
Sist oppdatert

Norge - Nederland 1-1

ULLEVAAL (Dagbladet): Norge fikk med seg et viktig poeng mot Nederland i VM-kvaliken, i det som har utviklet seg til å bli en skikkelig jevn gruppe.

Det var 7000 tilskuere på Ullevaal stadion, som lagde så godt liv de kunne. Det antallet mener landslagssjef Ståle Solbakken er altfor lite. Han retter blant annet pekefingeren på norsk presse.

- Jeg syns det er deres oppgave å skrive om det, jeg syns det er altfor lite fokus på det fra idretten. Hvis det ikke er flere journalister i Norge som mener vi skal ha fullt hus på den kampen her, at det er flere som setter søkelyset på konkurranseforvridningen som den norske regjeringen har presentert for oss i denne kvaliken her, da blir det at vi må gjøre det, sier Solbakken på pressekonferansen etter kampen og fortsetter:

- Så sitter jeg å syter som jeg gjør nå, det syns jeg er svakt av mange av dere. Det er mulig at dere ikke mener det, men jeg syns det er rart at ikke flere mener det. Vi får ikke lov å spille på vår egen stadion engang.

Solbakken sikter til at Norge måtte til spanske Málaga for å spille mot Tyrkia i 0-3-tapet. Han mener det er en psykologisk effekt når du havner under på en stadion du ikke har spilt på tidligere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer