Solbakken sint på egen klubb

Ståle Solbakken er tilbake på landslaget for fullt etter kneskaden. Men er ikke særlig blid på sin egen klubb AaB og det danske fotballforbundet. Han hadde aller helst sett at onsdagens serierunde i dansk superliga hadde vært flyttet.

- Det var ikke spesielt fornuftig av dem å legge serierunden så nære landskamper, og det sa jeg klart i fra om. Det er dårlig av det danske forbundet og min egen klubb å ikke forhindre denne unødvendige kollisjonen, sa Solbakken.

Konsentrerer seg om landslaget

Danskene skal selv ut i EM-kvalifiseringskamp søndag, men har ikke tatt hensyn til klubbenes utenlandske spillere som skal i aksjon dagen før. Kampen mot AB er en ren seriefinale som midtbane-eleganten helst ville ha spilt. Men nå må Solbakken konsentrere seg helt og fullt om landslaget igjen.

- Jeg regner med å være helt i orden til lørdag. Jeg har fått spilt fire-fem kamper og er restituert etter skaden, sa Solbakken.

Myggen på sykkeltur

Nils Johan Semb samlet sine spillere på Ullevaal stadion tirsdag kveld før avreise til Riga. Bare Erik «Myggen» Mykland manglet på treningen. Panathinaikos-spilleren har vondt i akillesen og trente på ergometersykkel på SAS-hotellet.

(NTB)

Ståle Solbakken under landslagstreninga i dag.