- Solbakken skal i samtaler angående Dæhli og Eikrems framtid i Cardiff

Kan være på vei bort.

PÅ VEI BORT?: Ifølge Wales Online skal agent Jim Solbakken i møter med Cardiff-manager  Russell Slade neste uke for å diskutere framtida til Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem. Her på landslagstrening i 2013.
Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
PÅ VEI BORT?: Ifølge Wales Online skal agent Jim Solbakken i møter med Cardiff-manager Russell Slade neste uke for å diskutere framtida til Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem. Her på landslagstrening i 2013. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Mats Møller Dæhli og Magnus Wolff Eikrem har den siste tida vært ute i kulda i Cardiff. Nå skal de i samtaler med manager Russell Slade for å se på framtida i klubben, som virker usikker, skriver Wales Online.

Manager Slade skal møte Dæhlis agent Jim Solbakken lørdag, for å diskutere framtida til Dæhli og Eikrem. I tillegg skal Solbakken representere Guido Burgstaller.

Etter det avisa forstår er klubben villige til å la Dæhli gå dersom han ønsker det, men er bestemte på å få tilbake de 25 millionene de kjøpte ham for i januar i år.

Mats Møller Dæhli har altså ikke vært i troppen de to siste kampene Cardiff har spilt, og har ikke startet siden 30. september. Han har tilsammen 20 minutter med spilletid etter at Ole Gunnar Solskjær var ferdig som manager i klubben.

At Eikrem skal forlate klubben, derimot, beskriver avisa som uunngåelig. Han har ikke startet en eneste kamp denne sesongen. Eikrem ble også hentet til Cardiff etter at Ole Gunnar Solskjær ble manager i januar.

Tirsdag sa Cmore-ekspert Lars Tjærnås dette om Dæhli:

- Hvis han ikke får suksess raskt, bør han flytte på seg i januar, sa han til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer