Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken skjeller ut Håkensmoen

Håvard Solbakken sier han har null respekt for avtroppende sportssjef Bjørnar Håkensmoen, og mener det er bra for norsk langrenn at han nå gir seg.

– Jeg har null respekt for Bjørnar Håkensmoen, og for norsk langrenn er det bra at han forsvinner. Håkensmoen soler seg i resultatene til de beste løperne. De øvrige løperne prater han nesten ikke med. Det siste er det flere som har opplevd. At Åge Skinstad overtar styringen er meget bra for utviklingen av idretten, sier Håvard Solbakken til Nordlys.

Han er ikke alene om å skjelle ut den avtroppende lederen.

– Det er bra for skisporten at Håkensmoen nå er ute av bildet. Han har vært arrogant både mot serviceteam og andre nasjoners ledere, og er ingen populær mann, har skismører Geir Tufto tidligere uttalt til TV 2 Nettavisen.

Solbakken (32) går sine to siste renn før skiene pakkes bort for godt. Det er påskesprinten i Sulis og Svalbard Skimaraton.

(ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling