Solbakken slipper spillere til England-kampen

Enig med Morten Olsen.

HOLDER IKKE PÅ SPILLERNE: Ståle Solbakken vil ikke slippe spillere til landslagsleire når FC København skal forberede seg på åttedelsfinaler i Champions League, men Danmarks generalprøve før Norge-kampen er han positiv til.Foto: SCANPIX/EPA/KELD NAVNTOFT
HOLDER IKKE PÅ SPILLERNE: Ståle Solbakken vil ikke slippe spillere til landslagsleire når FC København skal forberede seg på åttedelsfinaler i Champions League, men Danmarks generalprøve før Norge-kampen er han positiv til.Foto: SCANPIX/EPA/KELD NAVNTOFT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): FC København-trener Ståle Solbakken så ut til å være på kollisjonskurs med danskenes landslagssjef Morten Olsen i forbindelse med privatkampen mellom Danmark og England i Parken 9. februar.

FCK skal spille åttedelsfinale i Champions League tidligst seks dager senere, og reiser til Copa del Sol i Spania for å forberede seg på de viktige kampene.

Derfor sa Solbakken til Sportbladet at det var uaktuelt å avse spillere til noe landslag i den perioden, også til Sveriges Sør-Afrika-turne på samme tid.

Overfor bold.dk presiserer imidlertid FCK-sjefen at dette ikke gjelder kampen mot England.

- Jeg er enig med Morten Olsen. Det er en kamp i internasjonalt tempo, så jeg tror vi skal være glade for det. Jo flere FC København-spillere i den kampen, jo bedre, sier Solbakken.

Det betyr at spillere som Mathias «Zanka» Jørgensen, Kim Christensen og Martin Vingaard er aktuelle for Englands-kampen, til landslagssjef Morten Olsens glede.

- Vi har bare en mulighet (til å teste laget, journ.anm), før kampen mot Norge. Som jeg ser det, kan landskampen hjelpe FCK. Hvis to-tre FCK-spillere kommer med mot England, så er det en hjelp til dem før de skal ut og spille en hard kamp i Champions League, mener Olsen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer