<strong>SOLGT:</strong> Benjamin Verbic er klar for Dinamo Kiev. Her sammen med Tom Høgli, som skal spille for Tromsø neste sesong. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
SOLGT: Benjamin Verbic er klar for Dinamo Kiev. Her sammen med Tom Høgli, som skal spille for Tromsø neste sesong. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Benjamin Verbic klar for Dinamo Kiev

Solbakken solgte FCK-profil

FC København-trener Ståle Solbakken må greie seg uten den offensive profilen Benjamin Verbic etter vinterpausen. Sloveneren er solgt til Dinamo Kiev.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det bekreftet FCK på sitt nettsted lørdag.

Verbic var en av lagets profiler i en høstsesong der laget ellers slet tungt i superligaen. Derfor skulle det et godt tilbud til for å få klubben til å slippe ham.

- Vi fikk et økonomisk meget attraktivt tilbud fra Dinamo Kiev, og det ga derfor mening for oss å slippe ham nå, sier FCK-direktør Anders Hørsholt.

- Det har hele tiden vært en del av planen og avtalen med Benjamin at han skulle videre fra København. Nå var tiden riktig både for ham og oss.

Verbic spilte 99 kamper for FC København og scoret 22 mål.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer