Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Pål A. Kirkevold ville hoppe i badestampen

Solbakken stoppet Kirkevolds badestamp-stunt

Pål A. Kirkevold hadde planlagt å kaste seg i vannet hvis Hobro slo FC København. Slik ble det ikke, men søndag scoret han endelig igjen i dansk Superliga.

VILLE HOPPE I STAMPEN: Pål A. Kirkevold. Seier til Ståle Solbakkens FCK stoppet det stuntet. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
VILLE HOPPE I STAMPEN: Pål A. Kirkevold. Seier til Ståle Solbakkens FCK stoppet det stuntet. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer

Det ble to mål for Hobro i 3-0-seieren hjemme over Lyngby. Vestfoldingen hadde ikke scoret siden slutten av oktober og var inne i en tørke.

Før det ble det mål i elleve seriekamper på rad.

- Jeg vil jo gjerne bli toppscorer. Så jeg vil prøve og sette i gang en ny god «steam», sier Kirkevold til NTB.

For vel en uke siden monterte Hobro en badestamp ved en av langsidene. Der fikk tre jenter følge kampen i kulda. Kirkevold hadde en plan for den kvelden om det ble seier over Ståle Solbakkens FCK. Det endte med 0-2-tap.

Jakter

- Jeg synes det var et genialt påfunn, men skulle helst ligget i den selv under kampen. Jeg hadde jo planer om å feire med et bad skulle det bli seier, men det ble det dårlig med, sier Kirkevold.

Jentene fikk plass i badestampen og fri bar-servering etter en Facebook-konkurranse.

Kirkevold er nummer to på toppscorerlista med 15 fulltreffere i Superligaen. Emiliano Hansen Marcondes (Nordsjælland) er best med 17.

Hobro har fortsatt sjansen til å komme inn blant de seks beste i serien med to kamper igjen å spille.

Det gir i så fall plass i mester-sluttspillet (dobbelt serie, ti kamper) og nesten bare oppgjør mot danske storlag.

- Vi har gjort det bra. Havner vi blant de seks beste spiller vi sluttspillet mot Brøndby, FC København, Midtjylland og tre andre. Det vil nesten bare bli som cupfinaler alle kamper, sa Kirkevold til NTB i oktober.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling