Solbakken tar et oppgjør med Bolaños

- Dersom du ikke spiller på dette laget, så spiller du heller ikke VM til sommeren.

OPPGJØRETS TIME: Tidligere Start-spiller Christian Bolaños (i rødt) har fått beskjed fra Ståle Solbakken om å heve seg etter en svak periode.  Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
OPPGJØRETS TIME: Tidligere Start-spiller Christian Bolaños (i rødt) har fått beskjed fra Ståle Solbakken om å heve seg etter en svak periode. Foto: AFP PHOTO / GERARD JULIEN / NTB ScanpixVis mer

Tidligere Start-spiller Christian Bolaños har fått beskjed fra Ståle Solbakken om å heve seg etter en svak periode.

FCK-treneren har hatt en alvorsprat med kantspilleren.

- Jeg har sagt til ham at «nå har du god tid til å tenke på flyet når du skal hele veien til Costa Rica. For dersom du ikke spiller på dette laget, så spiller du heller ikke VM til sommeren. Så enkelt er det», sier Solbakken.

Costaricaneren var ikke med i søndagens FC København-tropp til kampen mot Sønderjyske.

Fikk advarsel - Bolaños var banens beste mot Viborg. Han gjorde det riktig bra mot Juventus og greit mot Vestsjælland. Men i de siste kampene har han ikke vært god nok. Han fikk en advarsel før Real Madrid-kampen om at han måtte heve seg. Men det innhoppet han leverte der nede var ikke bra nok, sier Solbakken.

Rúrik Gíslason fikk sjansen på høyrekanten da FCK vant 2-1 søndag. Gislason scoret et fint mål.

- Hvis han ikke kommer med på laget her, blir det vanskelig for Costa Ricas landslagstrener å ta ut «Bola». Jeg elsker «Bola». Jeg kjøpte ham. Og han presterte nesten ikke en dårlig kamp da jeg var her sist. Jeg elsker gutten. Han er en av mine favorittspillere, men det hjelper jo ikke dersom han ikke presterer, sier Solbakken.

Stadsgaard også ute Nå håper Solbakken at Bolaños skal våkne.

- Han har reagert profesjonelt. Han er helt enig. Han har sagt at han kommer sterkt tilbake. Så må vi se etter landslagspausen om han gjør det, sier Solbakken.

Heller ikke angriper Marvin Pourie eller tidligere Rosenborg-stopper Kris Stadsgaard var med i helgens FCK-tropp.

- Fordi de per dags dato ikke er gode nok. Det er for tiden 18 spillere som er bedre enn dem, sier Solbakken.

(NTB)