Solbakken ukjent med Aalborg-fyll

Aalborg-spilleren Mikkel Beck skal ha ravet beruset rundt i Aalborg-gatene tre dager før 2-7 tapet for Viborg. Det har satt sinnene i kok blant fansen. Lagkamerat Ståle Solbakken kjenner ikke til episoden.

Ifølge den danske avisa Ekstrabladet skal den tidligere Middlesbrough-spilleren ha vært sterkt beruset da han ble observert i Aalborgs restaurantstrøk - Jomfru Anes Gade. Flere Aalborg-spillere skal ha vært med ut på byen for å feire Becks fødelsdag natt til fredag.

- Høyt betalte fotballstjerner som Mikkel Beck bør ikke være beruset på et vertshus til langt på natt få dager før en viktig kamp. Jeg så selv Beck natta mellom torsdag og fredag i en tilstand som jeg vil karakterisere som møkkafull. På et tidspunkt forsøkte jeg selv å komme i kontakt med ham ved å spørre om han var klar til kampen søndag, men han klarte simpelthen ikke å svare på spørsmålet mitt, hevder Palle Bachmann som var vitne til episoden.

- Vi har hatt fri i i dag så jeg har ikke fått snakket med noen av de andre gutta. Jeg vet at noen av gutta skulle ut på torsdag, men fikk inntrykk av at det skulle gå stille og rolig for seg, sier Ståle Solbakken til Dagbladet før han legger til:

- Dette vet jeg ingenting om. Jeg fikk en telefon om det minutter før jeg snakket med deg. Ellers er det helt ukjent.

27 år gamle Beck har spilt 17 landskamper for Danmark, og er tidligere lagkamerat med Paul Gascoigne.

Ståle Solbakken er med i Nils Johan Sembs 23-mannstropp til lørdagens landskamp mot Slovakia. Det er også konkurrentene på den sentrale midtbaneplassen Bent Skammelsrud og Kjetil Rekdal. Solbakken føler at formen er god selv om Aalborg tapte 2-7 for Viborg i helga. Nå håper han på å få prøve seg sentralt på midten i en av de to siste oppkjøringskampene.

- Jeg føler at jeg har spilt jevnt godt over lang tid. Det ville vært ergerlig å bli med til EM uten å ha fått prøve meg på den plassen jeg trives aller best, sier Solbakken.