KLATRER PÅ TABELLEN: Ståle Solbakken stoler på at reserver er bra nok mot Chelsea, og sparer så å si alle spillerne som vant mot Peterborough til neste seriekamp. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
KLATRER PÅ TABELLEN: Ståle Solbakken stoler på at reserver er bra nok mot Chelsea, og sparer så å si alle spillerne som vant mot Peterborough til neste seriekamp. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpixVis mer

Solbakken varsler ni eller ti bytter mot Chelsea

Galskap å ikke bytte lag.

• Fotballstudio: Ligacup fra kl. 20.45

Ståle Solbakken har varslet ni eller ti endringer i laget foran kampen mot Chelsea i ligacupen.

Wolverhampton vant 2-0 mot Peterborough i helgen. Det løftet Wolves til femteplass i mesterskapsserien.

- Ni eller ti av spillerne som startet lørdag, vil ikke starte tirsdag, sier Solbakken til lokalavisen Express and Star.

- Noen av spillerne har spilt tre kamper i løpet av seks dager. Nå trenger de trening så kroppene er klare til tre nye kamper i løpet av sju dager, sier nordmannen.

Solbakken er redd spillerne skal bli utslitt i en hektisk høstperiode.

- Dersom de skulle spilt fire kamper på ni dager, så ville det vært galskap. Det blir et fullstendig nytt lag, sier Solbakken.

Alt tyder på at tidligere Lillestrøm-spiller Björn Bergmann Sigurdarsson starter. Han fikk en halv omgang i helgen.

- Det er ikke store forskjellen mellom Björn Sigurdarson, Kevin Doyle og Sylvan Ebanks-Blake. Björn vil konkurrere med dem nå som han er friskmeldt. Han er mer uthvilt enn de andre og kan gjøre en like god jobb, sier Solbakken.

(NTB)