Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakken varsler ni eller ti bytter mot Chelsea

Galskap å ikke bytte lag.

KLATRER PÅ TABELLEN: Ståle Solbakken stoler på at reserver er bra nok mot Chelsea, og sparer så å si alle spillerne som vant mot Peterborough til neste seriekamp. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix
KLATRER PÅ TABELLEN: Ståle Solbakken stoler på at reserver er bra nok mot Chelsea, og sparer så å si alle spillerne som vant mot Peterborough til neste seriekamp. Foto: Sam Bagnall / NTB scanpix Vis mer

• Fotballstudio: Ligacup fra kl. 20.45

Ståle Solbakken har varslet ni eller ti endringer i laget foran kampen mot Chelsea i ligacupen.

Wolverhampton vant 2-0 mot Peterborough i helgen. Det løftet Wolves til femteplass i mesterskapsserien.

- Ni eller ti av spillerne som startet lørdag, vil ikke starte tirsdag, sier Solbakken til lokalavisen Express and Star.

- Noen av spillerne har spilt tre kamper i løpet av seks dager. Nå trenger de trening så kroppene er klare til tre nye kamper i løpet av sju dager, sier nordmannen.

Solbakken er redd spillerne skal bli utslitt i en hektisk høstperiode.

- Dersom de skulle spilt fire kamper på ni dager, så ville det vært galskap. Det blir et fullstendig nytt lag, sier Solbakken.

Alt tyder på at tidligere Lillestrøm-spiller Björn Bergmann Sigurdarsson starter. Han fikk en halv omgang i helgen.

- Det er ikke store forskjellen mellom Björn Sigurdarson, Kevin Doyle og Sylvan Ebanks-Blake. Björn vil konkurrere med dem nå som han er friskmeldt. Han er mer uthvilt enn de andre og kan gjøre en like god jobb, sier Solbakken.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media