<strong>STAVANGER 20090817:</strong>
Moldes Knut Olav Rindarøy  fremst)  i duell med André Danielsen under eliteseriekampen i fotball mellom  Viking og Molde i Stavanger mandag kveld. Viking vant 2-1.
Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX
STAVANGER 20090817: Moldes Knut Olav Rindarøy fremst) i duell med André Danielsen under eliteseriekampen i fotball mellom Viking og Molde i Stavanger mandag kveld. Viking vant 2-1. Foto: Alf Ove Hansen / SCANPIX Vis mer

- Solbakken vil hente Rindarøy til FCK

Men Molde vil skrive ny kontrakt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Raske og offensivt innstilte Knut Olav Rindarøy har tidvis vært en åpenbaring på venstrebacken til Molde i Tippeligaen denne sesongen.

24-åringen har levert spill på et nivå som fikk trener Kjell Jonevret til å riste oppgitt på hodet og ironisk konstatere at Drillo måtte ha et luksusproblem på backplass da han overså Rindarøy i landslagstroppen til Skottland-kampen.

Oversett har han imidlertid ikke blitt av større klubber i utlandet. Nå vil Ståle Solbakken hente Rindarøy til FC København, melder Romsdals Budstikke.

Men FCK er ikke alene i kampen om 24-åringens underskrift. Fifa-agent Jim Solbakken bekrefter at også klubber fra Nederland, Belgia og Tyskland alle har merket seg venstrebackens prestasjoner. Molde er også veldig interesserte i å diskutere en ny og forbedret kontrakt med Rindarøy. Den nåværende avtalen løper ut etter neste sesong.

- Vi kommer til å ta den første praten med Knut Olav med det første. Vi ønsker at han skal signere en kontrakt som binder ham til Molde lenger enn 2010. Han har prestert på høyt nivå pluss at han er en lokal spiller. Det er to gode grunner til at vi vil beholde ham, sier direktør Tarje Nordstrand Jacobsen i Molde Fotball til rbnett.no.

Rindarøy understreker at han trives godt i Molde og at han har et avslappet forhold til spekulasjonene, men erkjenner at utenlandsspill lokker i framtida.

— Jeg har blitt 24 år og vil vurdere mulige tilbud i framtida. Jeg kjenner til interessen, men har ikke fått noe som helst konkret på bordet. Derfor blir min viktigste tanke at jeg har ett år igjen av kontrakten min med MFK, sier Rindarøy til rbnett.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer