Solbakkens FCK lå an til uavgjort. Så fikk Torino straffe på overtid

Ble avgjørende. FCK tapte i Europaligaen.

MATCHVINNER: Fabio Quagliarella scoret på straffe på overtid og ble matchvinner for Torino mot Ståle Solbakkens FC København i Europaligaen i kveld. Foto: REUTERS/Giorgio Perottino
MATCHVINNER: Fabio Quagliarella scoret på straffe på overtid og ble matchvinner for Torino mot Ståle Solbakkens FC København i Europaligaen i kveld. Foto: REUTERS/Giorgio PerottinoVis mer

FC København og Ståle Solbakken tapte 0-1 for Torino i Europaligaen torsdag. Kampen ble avgjort på straffe i tilleggstiden.

Fire minutter på overtid scoret innbytter Fabio Quagliarella på straffe og ødela for Solbakkens lag med Tom Høgli på backplass.

Etter to spilte kamper i europaligaens gruppe B ligger FC København på tredjeplass med tre poeng etter seier hjemme mot HJK. Det finske laget tapte 0-3 for Brugge.

Det var Quagliarella som ble dratt ned i feltet av Mikael Antonsson på vei igjennom på overtid. Han satte selv straffen sikkert i mål. Det var andre året på rad at han scorer mot FCK.

Seieren var fortjent nok ettersom Torino eide ballen mest og skape de fleste sjansene i kampen. FCK på sin side hadde det vanskelig med å skape noe offensivt.

FCKs neste oppgave ute i Europa blir bortekampen mot Brugge 23. oktober.

(NTB)