Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakkens FCK tok The Double for andre året på rad

Ståle Solbakken og hans FC København slo rivalen Brøndby 3-1 i den danske cupfinalen. Dermed kunne FCK juble for «The Double» for annet år på rad.

SUKSESS: Ståle Solbakken vinner det som er i Danmark med sitt FCK. I dag ble det nok en cuptriumf.
Foto: Anders Kjærbye / Scanpix Danmark / NTB Scanpix
SUKSESS: Ståle Solbakken vinner det som er i Danmark med sitt FCK. I dag ble det nok en cuptriumf. Foto: Anders Kjærbye / Scanpix Danmark / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andreas Cornelius sendte FCK i føringen etter 51 minutters spill i København, men Brøndby kvitterte ved finske Teemu Pukki bare ti minutter senere.

Sju minutter før slutt kunne imidlertid Solbakken og co. juble på ny. Federico Santander satte inn 2-0, og kun to minutter etter punkterte Cornelius matchen med sin andre scoring for dagen. Dermed var det FCK som kunne juble for cupseier i Parken. Solbakkens mannskap vant også serien denne sesongen.

- Gratulerer! Vi er første danske klubb med tre strake cuptitler, skriver FCK på sin Twitter-konto etter triumfen mot Brøndby.

Det er åttende gang at FCK har vunnet cupen.

Tom Høgli var verken på bane eller benk for FCK i torsdagens oppgjør. Veteranen er ute med en skade.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!