Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solbakkens første tap

Ståle Solbakken måtte se Silkeborg stikke av gårde med alle tre poengene i kveldens superligakamp. Solbakken var selv skyld i gjestenes andre mål.

Med seieren passerte Silkeborg AaB på tabellen, og avanserte til andreplass. Solbakkens lag kunne overtatt ledelsen hadde de ikke rotet det til på hjemmebane.

Gjestene var best i det meste i første omgang, godt hjulpet av en sterk medvind som hindret ethvert AaB-forsøk på å presse. Et par langskudd i vinden var også nær ved å finne veien i nettet.

AaB kunne scoret etter 37 minutter, men tverrliggeren sto i veien. Seks minutter senere tok Per Ottesen bedre vare på sin sjanse, og sørget for 0-1 til pause.

I det 71. minutt mistet Ståle Solbakken ballen, og feilen ble raskt utnyttet av Henrik Pedersen. Innlegget traff Jimmy Nielsen, og dermed 0-2.

Thomas Augustinussen reduserte i sluttminuttet, men før det så det frustrerte vertskapet Jacob Krüger bli sendt av banen etter rødt kort.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media