Solbakkens hevn etter ølkasting

Aalborg-fansen hetset Ståle Solbakken og en tilskuer kastet i sinne et halvfullt ølglass etter nordmannen. Men Solbakken konsentrerte seg om ballen og ble matchvinner for København.

Etter en time med verbal hets, dukket midtbaneeleganten opp foran Aalborg-målet og avgjorde kveldens oppgjør i dansk superliga. Da hadde allerede Harald Martin Brattbakk notert seg for scoring. Han utlignet etter halvtimen i første omgang.

København vant 2-1 på bortebane, og Solbakkens hevn var søt. Han ble hentet til hovedstadslaget fra AaB for kort tid siden, og betalte første avdrag ved å spille godt.

København tok sin tredje seier på rad og klatret til sjetteplass på tabellen. Solbakken var hovedperson i oppgjøret, på godt og vondt, og måtte tåle mye. Publikum ropte «Judas», og mannen som kastet ølglasset i første omgang bommet bare med få centimetere.

Solbakken var dominerende på Københavns midtbane, spesielt mot slutten da gjestene holdt ballen i laget og trygget ledelsen. Den avgjørende scoringen kom i kampens 65. minutt.

(NTB)