SPILLERNE ER PREGET: Ståle Solbakken sier til lokalavisa at spillerne hans må finne igjen troen på seg selv. Arkivfoto: Express & Star.
SPILLERNE ER PREGET: Ståle Solbakken sier til lokalavisa at spillerne hans må finne igjen troen på seg selv. Arkivfoto: Express & Star.Vis mer

Solbakkens spillere redde og frustrerte

Nordmannen forstår presset.

Ståle Solbakken merker presset etter åtte Wolves-kamper uten seier. Tirsdag kommer formlaget Milwall (11 kamper uten tap) på besøk til Molineux.

- I perioder av andreomgangen (mot Nottingham Forest) var vi både redde og frustrerte. Det er viktig at vi ikke fortsetter slik, men tror på oss selv og holder hodet høy, sa Solbakken ifølge lokalvisen Express and Star.

Sako spørsmålstegn På mandagens pressekonferanse innrømmet Solbakken at det er en tøff periode.

- Jeg aksepterer og forstår at presset er på meg. Vi trenger støtte fra fansen, men vi må også gi dem noe. Vi er inne i en dårlig fase.

Det er uklart om Bakary Sako rekker tirsdagskampen på grunn av skade. Han har vært Wolves' beste offensive spiller denne sesongen. Tongo Doumbia må også gjennom en medisinsk test i timene før kampen.

Lørdag ble Solbakkens lag buet av banen. Styreformannen Steve Morgan forlot stadion flere minutter før slutt.

Wolverhampton er i en høstkrise, og Solbakken må tåle stadig mer kritikk.

Nesten kopi Solbakkens fasit i Wolves er så godt som identisk med Kölns forrige sesong. Etter 18 kamper har Wolverhampton tatt ett poeng mer enn tyskerne.

Dersom Wolves ikke vinner tirsdag, vil laget stå med ni strake kamper uten seier. Det samme hadde Köln på samme tid.

Henning Berg har ikke fått noen knallstart som Blackburn-manager med én seier på fem kamper. Onsdag møter laget hans Bolton hjemme.

(NTB)