Ståle Solbakken glemte å introdusere Bård Wiggen

Solbakkens tabbe - spillerne skjønte lite

Ståle Solbakken glemte å presentere Bård Wiggen for spillerne da sistnevnte var tilbake på treningsfeltet til FC København etter å ha vært borte i seks år.

GULLDUO: Etter mer enn seks år borte fra hverandre, er Ståle Solbakken og assistent Bård Wiggen gjenforent i FC København. Det førte nylig til noe forvirring. Her fra glade dager i 2011. Foto: Lars Poulsen/AP/POLFOTO/NTB Scanpix.
GULLDUO: Etter mer enn seks år borte fra hverandre, er Ståle Solbakken og assistent Bård Wiggen gjenforent i FC København. Det førte nylig til noe forvirring. Her fra glade dager i 2011. Foto: Lars Poulsen/AP/POLFOTO/NTB Scanpix.Vis mer

Wiggen er tilbake som Solbakkens-assistent i FCK etter at han sa opp jobben som sportsdirektør i Viking i fjor. Mandag hadde han sin første arbeidsdag i gamlejobben.

For Solbakken føltes åpenbart gjensynet med Wiggen svært velkjent.

- Jeg glemte å introdusere ham for spillerne, for da han kom, var det akkurat som i gamle dager. Vi hadde et lite møte, og der glemte jeg å introdusere ham, men så var det noen spillere som lurte på hvorfor jeg ikke hadde sagt velkommen til Bård ennå. Det sier jo litt, sier Solbakken til tipsbladet.dk.

Han er glad for å ha sin tidligere våpendrager tilbake.

- Vi har holdt kontakten ved like, og Bård har hatt en turbulent reise, så jeg tror han er svært glad for å være tilbake, sier Solbakken.

Han hadde også med seg Wiggen som assistent i tiden som Köln-trener.

FOTBALLNOMADE: Bård Wiggen har vært i en rekke klubber, Rosenborg, Lillestrøm, Molde og nå sist Viking, før han på ny havnet i København med sin gamle venn Solbakken. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX .
FOTBALLNOMADE: Bård Wiggen har vært i en rekke klubber, Rosenborg, Lillestrøm, Molde og nå sist Viking, før han på ny havnet i København med sin gamle venn Solbakken. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX . Vis mer

- Vi var sammen i Köln, og det var kanskje det hardeste året for oss begge. Bård sa allerede tidlig i Köln, et halvt år før vi ble sparket, at han uansett om det gikk bra ikke ville ta et nytt år i klubben. Det nektet han, sier FCK-sjefen.

Siden den gang har Wiggen vært i Molde. Rosenborg og til slutt Viking.

- Jeg tror han er glad for å være tilbake i litt roligere forhold, sier Solbakken.

Wiggen var også FCK-assistent i perioden 2008 til 2011. Sammen med Solbakken hadde han stor suksess.

NTB