Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg angrer utbrudd

Truet med å forlate Subaru.

Petter Solberg angrer på at han i skuffelsen etter helgens rallyrunde på Sardinia truet med å forlate Subaru.

Solberg sa i et intervju med NRK at han ikke aktet å tulle bort et år til i Subaru. Spydeberg-karen var tydelig oppgitt etter en ny VM-runden med biltrøbbel. Dagen derpå angret han imidlertid uttalelsen – og avviste at han kommer til å forlate bilfabrikanten.

– Jeg har vært fortvilet lenge, men har nok sagt litt for mye her. Jeg har så mye lidenskap for det jeg driver med, og når det nå har gått dårlig har jeg nok gått litt langt, sier Petter Solberg til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

– Har du snakket med andre bilmerker om framtida?

– Nei, det har jeg ikke.

Innrømmet mangler

Solberg sier frustrasjonen var stor etter nok et mislykket rally fordi bilen ikke holdt.

– Men jeg gir ikke opp og gjør hele tiden så godt jeg kan. Nå har også Subaru-teamet innrømmet at bilen ikke har holdt god nok standard, og de vil gjøre noe med det. Det er positivt, sier Solberg, og legger til:

ANGRER: Petter Solberg var mildt sagt forbannet på teamet sitt etter alle problemene med Subaru-bilen i Rally Sardinia. Nå angrer han. Foto: TONY WELAM
ANGRER: Petter Solberg var mildt sagt forbannet på teamet sitt etter alle problemene med Subaru-bilen i Rally Sardinia. Nå angrer han. Foto: TONY WELAM Vis mer

– Jeg er ikke den som gir opp, og vi skal bli bedre!

Tester bilen

Petter og resten av Subaru-teamet tester bilen i inneværende uke, og rallykjøreren håper på forbedringer.

– Vi skal teste bilen, og jeg håper testene kan gi svar på hvorfor ikke bilen holder mål, sier han, og innrømmer at teamet må bli bedre.

– Vi må bli bedre på alt. På bil og på dekk. Så enkelt er det, avslutter Petter Solberg. (ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling