Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg-brødrene frakjørt i Portugal

Langt bak teten.

FRAKJØRT: Henning og Petter Solberg er frakjørt i Rally Portugal. Storebror Henning er bestemann på sjetteplass, men har langt opp til teten. På bildet ser du bilen til lillebror Petter. Foto: EPA/MARIO CRUZ
FRAKJØRT: Henning og Petter Solberg er frakjørt i Rally Portugal. Storebror Henning er bestemann på sjetteplass, men har langt opp til teten. På bildet ser du bilen til lillebror Petter. Foto: EPA/MARIO CRUZ Vis mer

Henning og Petter Solberg er frakjørt i Rally Portugal. Storebror Henning er bestemann på sjetteplass, men har langt opp til teten. I teten kjemper de franske førerne Sebastien Ogier og regjerende VM-vinner Sebastien Loeb om seieren. Loeb har 37,6 sekunder opp til landsmannen.

Finske Jari-Matti Latvala var i ledelsen etter ti prøver, men så tok Ogier over. Finnen feilet på den 13. prøven og tapte stort til de to i teten. Petter Solberg ødela muligheten til en topplassering allerede fredag. Han fikk fart på bilen igjen lørdag og var blant de raskeste på mange av prøvene. Aller raskest var han på niende, tolvte og 13. prøve, men holder 9.-plassen — 11.27 minutter bak. Henning Solberg tapte spesielt mye på lørdagens nest siste prøve, og falt ned en plassering fra femte til sjetteplass, men ligger hele 7.46 minutter bak. Han klaget på noen ulyder bak i bilen etter en prøve. Mads Østberg var også langt oppe på de første prøvene lørdag, men på den 11. prøven ble det problemer, og den unge nordmannen forsvant ut av listene.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media