Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg brøt i Sverige

HAGFORS (Dagbladet.no): Petter Solberg fikk motorproblemer på dagens første etappe og måtte bryte VM-runden. - Vet ikke hva som skjedde, sier Solberg til Dagbladet.no.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Før start i dag lå Petter på en sjetteplass i sammendraget. I løpet av dagens 6 fartsetapper håpet han å klatre helt opp på pallen. I stedet ble han stående 20 km. ut i etappen med en bil som ikke fungerte lengre.

- Motoren røk. Vi vet ikke hva det skyldes, sier Solberg til Dagbladet.no.

På en pressemelding fra Subaro forteller Solberg:

- Bilen gikk plutselig på bare to sylindre, oljelyset slo seg på og bilen stoppet. Det var ingen vits i å fortsette. Vi sjekket motoren og det var ikke mer olje.

Solberg forteller at han var svært skuffet over å måtte bryte løpet. På forhånd trodde han at han skulle kjempe om en plass på pallen.

- Jeg tror vi kunne ha avansert masse i dag, og fått en kamp med Collin McRae, men det skjedde ikke. Alt vi kan gjøre nå er å finne ut hva som egentlig skjedde og se fram til neste rally, sier Solberg.

  • Dagbladet.no kommer tilbake med mer.
Hele Norges coronakart