Solberg etter OL-vraking: - Det var en knusende beskjed

Til Rio som reserve.

UTELATT: Silje Solberg er ikke med i spillertroppen på 14 til Rio-OL. Hun er reserve. Her med  Kari Aalvik Grimsbø (t.h) og keepertrener Mats Olsson.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
UTELATT: Silje Solberg er ikke med i spillertroppen på 14 til Rio-OL. Hun er reserve. Her med  Kari Aalvik Grimsbø (t.h) og keepertrener Mats Olsson.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ULLENSAKER (Dagbladet): Håndballmålvakt Silje Solberg (26) har vært med på EM- og VM-gull de to siste åra - men til OL i Rio er hun vraket til fordel for Katrine Lunde (36) og Kari A. Grimsbø (31).

Til Dagbladet forteller Solberg i ettermiddag at hun er skuffet.

- Jeg er veldig skuffet og det var en knusende beskjed på fredag, skriver Solberg i en sms til Dagbladet.

Stor drøm

Den norske OL-troppen ble presentert på en seanse ved Scandic Airport Hotel ved Gardermoen i formiddag. Der ble 14 navn lest opp. Silje Solberg er reserve og en 15. spiller i troppen. Det betyr at hun ikke er kampklar - men kan hentes inn dersom Lunde eller Grimsbø må ut.

- Min største drøm var OL, og selvom jeg er heldig som får være med ned som reserve for å oppleve atmosfæren og omkring laget, er det tungt å vite at man likevel står utenfor, sier Solberg.

Målvakten har vært på samling med resten av landslaget i Portugal den siste uka og kom nettopp hjem.

- Jeg har gjort mitt aller beste og føler at det siste halvåret og ukene på samling har jeg vært i min beste form. Jeg står klar hvis noe skulle skje. Når det er sagt,så all ære til de to andre. De har gjort en god jobb og fått en veldig fortjent plass, sier Solberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer