Solberg etterlyser flaks

Først gikk det galt med bilen i Rally Kypros. Deretter satte influensa bremser på oppladningen til neste helgs Rally Tyrkia. – Vi trenger litt flaks nå, sier Petter Solberg.

For det har nemlig ikke gått på skinner for VM-håpet fra Spydeberg de siste to ukene. Motortrøbbel ødela for Subaru-føreren i Kypros. Siden da har helsa skapt enda flere problemer.

Fredag var imidlertid Solberg på beina igjen, klar for å starte forberedelsene før Rally Tyrkia neste helg.

– Vi trenger litt flaks hvis dette skal gå vår vei igjen, sier nordmannen ifølge Subarus hjemmeside.

– Vi hadde ingen god runde i Kypros. Runden i Tyrkia er likevel et rally jeg liker veldig godt, fortsetter Solberg.

I fjor gikk det imidlertid ikke så bra for Subaru-teamet i Tyrkia – takket være en vanndam.

– Vi hadde litt problemer der i fjor da jeg var uheldig med en vannsprut, sier Solberg, og sikter til at han kjørte over en vanndam og fikk tekniske problemer etterpå. Nordmannen endte likevel på tredjeplass.

– Det kommer til å bli tøft i Tyrkia, men teamet har jobbet hardt med bilen siden Kypros. Nå er jeg veldig klar, fortsetter Solberg.

Så langt denne sesongen har Solberg vunnet to ganger. VM-leder Sebastian Loeb har fire seirer i år. Solberg er ni poeng bak franskmannen.

Fredag 3. juni skal rivalene motes igjen. Så langt i år har ingen andre enn Solberg og Loeb vunnet, og Solberg er mer revansjesugen enn noen sinne for å revansjere Kypros.

(ANB)

VIL HA FLAKS: Petter Solberg.