Solberg fornøyd med sjetteplass

Lillebror best i Rally Catalonia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

 Petter Solberg var nesten tre minutter bak den suverene vinneren Sebastien Loeb og endte på sjetteplass i Rally Catalonia søndag.

Henning Solberg endte på tiendeplass. Han var godt over ti minutter bak vinneren. Det ble ingen jubelhelg for de norske kjørerne i rally-VM denne helgen.

Loeb og Grönholm kjempet om seieren. Finnen vant åtte av de 18 fartsprøvene, mens Loeb vant fem, men det var franskmannen som vant sammenlagt. Han tok inn noen poeng på finnen i kampen om VM-tittelen. Nå skiller det seks poeng mellom dem i finnens favør før de fire siste løpene. Spanieren Daniel Sordo kjørte noe overraskende inn til annenplassen på hjemmebane søndag. Han var ikke mer enn 13,8 sekunder bak Loeb og over 20 sekunder foran Grönholm.

Fornøyd

Brødrene Solberg var aldri med i tetkampen i Spania. Begge tapte jevnt og trutt til de beste hele veien, men de beholdt sammenlagtplasseringene sine. Petter Solberg ligger på femteplass, men storebror Henning på plassen bak.

- Vi eksperimenterte med en del ting i dette rallyet, og det ser ut til å fungere bedre igjen. Derfor er jeg fornøyd. Alt tyder på at det kommer til å gå bedre for oss i Rally Korsika om 14 dager, sa Petter Solberg etter 6.-plassen søndag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer