Solberg friskmeldt

Petter Solberg har kvittet seg med feberen og stiller optimistisk til start i Rally Sverige i morgen.

- Nå må Petter være død hvis han ikke skal starte, fleiper Solberg-manager Jim Carlsen til Dagbladet.no.

Spydeberg-gutten pådro seg en kraftig forkjølelse etter at varmeapparatet i Subaruen konket ut på testkjøring under iskalde forhold forrige uke.

Hvile og medisiner har gjort susen, og i dag var Petter ute på på de snødekte veiene rundt Karlstad for å inspisere veiene.

- Han var mye bedre i går kveld, det ser bra ut nå, sier Carlsen.

Solberg måtte bryte VM-premieren i Monte Carlo for to uker side. Det samme skjedde i Rally Sweden i fjor, da han grillet pølser med norske tilskuere da bilen ga seg midt inne i skogen.

Likevel er rallyet i Sverige spesielt for Petter, her debuterte han i VM-serien for fem år siden.

- Jeg tenker hele tiden på at jeg skal vinne. Man kan ikke gå og tenke «i år skal jeg ta sjetteplassen». Jeg kommer til å gjøre alt for å vinne, sier Petter til svenske

Aftonbladet

i dag.

28-åringen forteller også at norske TV-seerne på nytt kommer til å se ham kjøre med munnen på vidt gap denne helga.

- Jeg har prøvd å stenge den, men det er umulig. Jeg åpner den bare igjen. Det har vel med konsentrasjon å gjøre. Til og med når jeg kjører TV-rallyspill hjemme sitter jeg med åpen munn foran skjermen.

  • Rally Sweden starter med shakedown i morgen, mens de første virkelige fartsprøvene starter fredag morgen. Rallyet avsluttes søndag ettermiddag.

    (Dagbladet.no)

<B>KALDT I BILEN:</B> Petter Solberg pådro seg en kraftig forkjølelse under testing i Sverige i forrige uke. Nå er han bedre.