Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg gjør comeback for Drammen

Vil gi litt tilbake til klubben.

DRAMMEN 20080120:
Glenn Solberg i kampen mellom Norge og Montenegro i gruppe B i innledende runde av håndball-EM i Drammen søndag kveld.Norge vant kampen 27-22 og går videre til mellomrunden.  Norge i røde trøyer. Aksjon.
Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX
DRAMMEN 20080120: Glenn Solberg i kampen mellom Norge og Montenegro i gruppe B i innledende runde av håndball-EM i Drammen søndag kveld.Norge vant kampen 27-22 og går videre til mellomrunden. Norge i røde trøyer. Aksjon. Foto: Håkon Mosvold Larsen / SCANPIX Vis mer

|||

• Klubben i mitt hjerte: Er du også glad i Drammen HK?

Glenn Solberg er tilbake på håndballbanen. 37-åringen gjør comeback for Drammen i onsdagens seriekamp mot Runar, skriver Drammens Tidende.

Både Espen Lie Hansen og kaptein Bård Nordhagen er ute med skader, og det gjør at Solberg stiller opp for sin gamle klubb.

- DHK har gjort mye for meg gjennom hele karrieren, og dette er en sjanse til å gi litt tilbake, sier Solberg til Drammens Tidende.

Han spilte sin siste kamp for Drammen i mai 2008. Solberg regner med at han skal vikariere på laget i kampene mot Runar, ØIF Arendal og Elverum. Europacupkampen mot Stord er han ikke spilleklar til.

Drammen-trener Marinko Kurtovic er svært glad for at Solberg gjør comeback.

- Glenn har trent med oss med ujevne mellomrom, og selv med et begrenset treningsgrunnlag, har ikke jeg sett noen annen spiller på hans nivå i norsk seriespill når det gjelder forsvarsspill og kontringer, sier Kurtovic.

Drammen ligger på annenplass i eliteserien for menn.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media