Petter Solbergs ribbeinsbrudd

Solberg har fortsatt smerter, men sikter mot VM-avslutning

Petter Solberg har fortsatt vondt etter ribbeinsbruddet. Han tror at formen er bra før VM-avslutningen i rallycross i november.

OPTIMISTISK MOT VM-AVSLUTNING: Petter Solberg føler seg trygg på å delta på avslutningsløpet i Sør-Afrika om tre uker. Foto: Dagbladet
OPTIMISTISK MOT VM-AVSLUTNING: Petter Solberg føler seg trygg på å delta på avslutningsløpet i Sør-Afrika om tre uker. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Problemene startet med to bristede ribbein og et brukket kragebein som ble operert (stiftet inn metallplate) fem dager før nest siste VM-runde startet i Tyskland.

Det ene skadde ribbeinet brakk i løpet av VM-runden.

- Formen blir litt bedre hver dag nå. Skulderen fungerer overraskende fint, men ribbeina gjør vondt. Etter løpet i Tyskland for to uker siden, var det noen fryktelig vonde dager. Smertene var så store at jeg hadde vanskelig for å fungere noe særlig, sier Solberg til NTB via pressetalsmann Per-Espen Løchen.

Trygg

De siste dagene har Solberg fulgt sønnen Oliver (16) på rally i Latvia.

- Det er drøyt tre uker igjen til sesongavslutningen i Sør-Afrika, og jeg føler meg trygg på at det skal gå fint å kjøre det løpet.

Petter leder kampen om individuelt VM-sølv med ett poeng over fjorårsverdensmester Mattias Ekström. Solbergs teamkompis Johan Kristoffersson har vært overlegen denne sesongen og avgjorde gullkampen i tredje siste VM-runde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer