Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg i EM-finalen

Flemming Solberg er klar for morgendagens mangekampfinale i EM i turn i Bremen. OL-håpet er tent.

Solberg ble nummer 12 etter kvalifiseringen, og lukter dermed sterkt på en OL-plass. Nå gjenstår det bare å gjenta det samme under finalen i morgen. Da starter turnerne på nytt igjen.

- Veldig, veldig bra av Flemming. Resultatet viser at han kan bli blant de 12 beste. Det er også OL-kravet. Enten må han bli blant de 12 sammenlagt, eller så må han inn blant de 12 i en av de seks øvelsene. Da har han klart kravet som Olympiatoppen har satt, sier landslagsansvarlig Per Helge Carlsen til NTB.

Flemming Solberg ble nummer sju i EM i mangekamp for to år siden.

- Den plasseringen klarer han neppe å tangere. Blir han blant de 12, skal vi være storfornøyd, mener Carlsen.

Solberg hadde en liten miss i svingstang. Bortsett fra det har han turnet jevnt og godt.

Solbergs beste kvalifiseringsresultat kom i skranke, der han ble nummer 15. Ellers tok han en 17. plass i bøylehest, og en 18. plass i hopp.

Olexander Berezj fra Ukraina var best under kvalifiseringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling