Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg imponerte i Rally Spania

Minuttet bak Loeb.

IMPONERER: Petter Solberg har prestert over forventning i Rally Spania. Nordmannen er på fjerdeplass sammenlagt. Foto: EPA.
IMPONERER: Petter Solberg har prestert over forventning i Rally Spania. Nordmannen er på fjerdeplass sammenlagt. Foto: EPA. Vis mer

|||Petter Solberg tok tre nye fartsprøveseirer søndag og kjørte inn til fjerdeplass i Rally Spania, et drøyt minutt bak vinneren Sebastien Loeb.

Solberg har overtruffet alle forventninger i sin nye Citroën C4, som han hadde testkjørt bare én dag før han stilte i sitt første asfaltrally på ett år.

Målet med runden var å bli kjent med bilen før favorittrallyet på grus i Wales senere denne måneden.

Nordmannen frydet seg over å ha slått tilbake mot tvilerne. Mens de tre første kjørte på sikkerhet søndag, tråkket Solberg på gassen og noterte nye fartsprøveseirer.

Til sist endte han 1.12,4 minutt bak Loeb, som seiret foran lagkamerat Dani Sordo.

Mikko Hirvonen ble nummer tre, men Petter Solberg var bare 18,3 sekunder fra en pallplass.

Med dobbeltseieren er Citroën verdensmester for lag før den siste VM-runden, men spenningen om hvem som skal bli mester individuelt lever for fullt.

Loeb er etter helgens seier ett poeng bak ledende Hirvonen.

Henning Solberg endte på 9.-plass i Rally Spania.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling