Solberg kjemper om sin andre strake seier

- Jeg kunne faktisk vært enda raskere.

RASK: Petter Solberg vant den aller første VM-runden i rallycross, og ligger godt an også i Lydden Hill i England før morgendagens kjøring. Foto: PSRX
RASK: Petter Solberg vant den aller første VM-runden i rallycross, og ligger godt an også i Lydden Hill i England før morgendagens kjøring. Foto: PSRX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

En heattriumf hver sørget for at Andreas Bakkerud og Petter Solberg begge kjemper om seier på legendariske Lydden Hill i rallycross-VM.

Den norske duoen sørget for dobbeltseier i tidenes første VM-runde i Portugal for tre uker siden.

Da ble tidligere rallyverdensmester Solberg historisk med VM-triumf også i rallycross.

- Kan gjøre det igjen Bakkerud var raskest i første heat og leder etter første dag, mens Solberg satte dagens beste tid i annet heat etter en startglipp tidligere på dagen. Solbergs tid på til dels fuktig underlag var tidenes nest raskeste på britiske Lydden Hill.

- Hele teamet mitt har fått stor selvtillit etter seieren i Portugal sist og vet vi kan gjøre det igjen. Vi vet at bilen fungerer veldig bra. Jeg kunne faktisk ha vært litt raskere, men ville ikke ta noen unødige sjanser og valgte å safe litt. Det handler om å være taktisk i dette gamet også, sa Petter Solberg.

Miss I første heat misset han varselet om at det gjensto 5 sekunder til start. Da bilen først kom i gang etter 4-5 sekunder, kjørte han svært raskt og reddet 12. beste tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer