Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg krasjet i stolpe

Bilen fikk store skader.

(Dagbladet.no) Petter Solberg kom uskadd fra krasjet, men Solbergs Subaru fikk store skader. Det er likevel ingen fare for at bilen ikke blir klar til første fartsetappe i Rally Australia i morgen.

Våt vei var årsaken til at Solberg mister kontrollen på bilen, og det er også ventet regn i morgen.

Solberg deiset inn i en portstolpe under dagens testkjøring.

- Bilen gled av veien på asfalt-partiet. Vi gikk av veien, og bilen ble fastklempt mellom to stolper. Men det var ikke noe stort problem, sa Solberg til nettstedet wrc.com.

- Slike episoder skjer fort, men det er likevel en liten advarsel om at du som sjåfør alltid må være forberedt på det meste - du kan aldri føle deg for sikker, fortsatte Solberg.

Rally Australia avslutter årets VM. Sebasiten Loeb har forlengst sikret seg VM-tittelen, mens Petter Solberg og Markko Märtin kjemper om andreplassen.

<B>MØTTE «VEGGEN»:</B> Petter Solberg kjøre rett inn i en stolpe i dag, men den første farstprøven i Rally Australia i morgen er ikke i fare. Her raser Solberg avgårde i Rally Kenya.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media