Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg ned til 6. plass

Petter Solberg slet tungt og falt ned til 6. plass etter andre dag av VM-runden i rally på New Zealand. - Den plassen skal jeg holde, sier Solberg.

25-åringen fryktet på forhånd at det ville bli tøft å kjøre ut som andremann etter gårdagens oppvisning. På toppen av det hele forsvant den franske ledermannen Francois Delecour tidlig ut av løpet, og Petter måtte kjøre som førstemann gjennom hele løpet.

- Helt ekstreme forhold, dette var akkurat som å kjøre på is. I tillegg var det fullt regnvær gjennom hele dagen. Men hva skal jeg gjøre da? Jeg er jo nødt til å kjøre først når jeg først er kommet meg dit. Sånn er det bare, slo Solberg fast.

Rally-kjøreren sier at han aldri har kjørt under slike forhold før. Ikke har han kjørt så lenge i front før heller. Derfor var han fornøyd med at han klarte å kjøre inn til 6. plass etter 17 av i alt 25 etapper i Auckland.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media