Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg nummer to i Rally Tyskland

- Vi må prøve å forbedre oss.

HENGER MED: Petter Solberg er foreløpig den som følger nærmest Sebastien Loeb i seierskampen i Rally Tyskland.Foto: THOMAS FREY / EPA / NTB Scanpix
HENGER MED: Petter Solberg er foreløpig den som følger nærmest Sebastien Loeb i seierskampen i Rally Tyskland.Foto: THOMAS FREY / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Petter Solberg er på annenplass etter fredagens tre første fartsprøver i Rally Tyskland. VM-leder Sebastien Loeb er i føringen.

Den norske Ford-kjøreren er 13,1 sekunder bak Loeb. Han endte som nummer to på de to første fartsprøver, mens han kjørte inn til tredjeplass på den tredje.

Til tross for tordenvær natt til fredag var veiene stort sett tørre. Solberg var måtelig fornøyd med førstehalvdel av åpningsdagen i Rally Tyskland.

- Det har ikke vært en dårlig dag så langt. Men vi må prøve å forbedre oss, sa Solberg ifølge wrc.com.

Mads Østberg fikk en frustrerende start med bremseproblemer. Han er nummer ti sammenlagt og 55,2 sekunder bak teten.

Loeb var raskest på alle de tre fartsprøvene. Han mener det er fortsatt er en langt igjen på veien mot sin niende triumf i det tyske rallyet.

- Jeg var forsiktig i starten og ønsket ikke å gjøre noen feil. Jeg økte farten da det ble tørrere forhold, men det var vanskelig. Så langt har jeg gjort tre gode prøver, men de er fortsatt lenge igjen, sier Loeb.

Jari-Matti Latvala fra Finland er på tredjeplass i sammendraget.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media