Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg og Herrem vant cupvinnercupen

Team Tvis Holstebro tok sin annen strake europacuptittel.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Med Silje Solberg og Camilla Herrem på laget tok Team Tvis Holstebro sin annen strake europacuptittel i håndball lørdag.

Det danske laget ledet med fire mål fra hjemmekampen i cupvinnercupens finale og vant også lørdagens returkamp mot Lada Togliatti i Russland 30-25. Sammenlagt vant dermed Holstebro 61-52.

Silje Solberg var i storform i mål for danskene, mens Camilla Herrem noterte seg for seks scoringer. Bare svenske Nathalie Hagman (13 mål) scoret flere enn henne.

Dette er ikke første gangen Holstebro vinner en av europacupturneringene. I fjor vant laget EHF-cupen og har nå tatt tre titler i Europa de siste fire årene.

JUBEL: Silje Solberg kan strekke hendene i været.
Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
JUBEL: Silje Solberg kan strekke hendene i været. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer

Hjemme i Danmark endte laget på 4.-plass i ligaen denne sesongen og ble i sluttspillet slått ut i semifinalen av Esbjerg, som vant både serien og sluttspillet.

Neste sesong trapper Holstebro ned satsingen. Solberg går til franske Issy Paris, hvor hun blir lagvenninne med Stine Bredal Oftedal, mens Herrem har signert for Vardar Skopje.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart