Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Solberg på tredje plass

I går kom Petter Solberg på fjerde plass i verdens råeste rally i Kenya. Nå har han karret seg opp til tredje plass i Safari Rally.

Solberg lå etter fredagens etapper som nummer fire sammenlagt, men har fått en knallstart på de første etappene lørdag. De to etappeseirene er Solbergs første noensinne i Safari Rally.

På den første etappen var Solberg raskest av samtlige, og slo finnen Harri Rovanperä med 26 sekunder.

Den andre etappen gikk ikke like bra for Solberg, som endte på 5. plass, 2.35 etter vinneren Tommi Mäkinen fra Finland.

Men på den tredje av de fem lørdagsetappene slo nordmannen til igjen. For annen gang var han raskest av alle, og slo Rovanperä med fem sekunder.

Mäkinen leder fremdeles løpet sammenlagt, vel fem minutter foran Rovanperä. Petter Solberg følger på plassen bak, 8 minutter og 40 sekunder etter lederen.

Løpet går under svært vanskelige forhold, og mange førere har allerede brutt løpet.

(NTB)

FULL FART MOT SEIERSPALLEN: Petter Solberg og britiske Phil Mills krysser et elveleie op dagens andre etappe ved Elmenteita. Solberg er med for tredje gang.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling