Solberg punga dekket

Petter Solberg lå på en fjerdeplass i Rally Korsika da han punkterte. Dermed raste han på sammenlagtlista.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

På den 12 etappen punkterte Petter Solberg og dermed fikk han en elendig etappetid. Etter to av tre dager i VM-runden på Korsika ligger nordmannen nå på en sjuende plass sammenlagt. Før siste etappe i dag lå han på fjerde, to plasser opp fra gårsdagens kjøring. Solberg ligger 2.24.3 etter lederbilen. Likvel er det ikke mange sekunder ned til femteplass, og den er innen rekkevidde før siste konkurransedag.

Varierende kjøring

Dagen i dag begynte bra på den sjette etappen. Da vant Solberg, men på sjuende og åttende etappe ble han nummer ni. Likevel beholdt han sin gode sammenlagtplassering på femte plass. Etter niende etappe derimot fikk Solberg en skikkelig nedtur. Han kom i mål med trettende beste tid, og falt fra en femte plass til en sjuende plass sammenlagt.

Tilbake i toppen

På den tiende etappen i dag slo Solberg til med gassen i bånn. Petter kjørte inn til bestetid. Likevel var etappen jevn, og han hentet ikke så mye tid på konkurrentene foran seg. Solberg vant etappen med 1,7 sekunders margin på nummer to. Det skilte mindre enn fem sekunder mellom de fem beste på tiende etappe.

Peugeot dominerer

Etter to dager leder franskmannen Gilles Panizzi VM-runden suverent, 41 sekunder foran neste fører som er stallkamerat Marcus Grönholm fra Finland. Også på tredje plass ligger en bil i Peugeot-stallen, nemlig Briten Richard Burns.

Hvem som vinner løpet på Korsika blir først klart etter de siste etappene i dag og i morgen er gjennomført. Petter har en sjetteplass fra VM-starten i Monte Carlo. I det svenske rallyet for en måned siden måtte han bryte på dag to med motorproblemer.

Du kan følge Petter Solberg via mobilen. Les mer i vår mobilseksjon.

RASTE: Solberg raste nedover på resultatlista da han punkterte. Dette bilder er fra gårsdagens løp.
KJEMPER I TETEN:</B> Petter Solberg i aksjon under rally-VM på Korsika.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer